Upptäck det asiatiska kökets magi med Pong Market

Det asiatiska kökets spännande smaker och hälsosamma ingredienser har gjort det till en favorit för matälskare i hela världen. Hos Pong Market hittar och beställer du högkvalitativa asiatiska livsmedel och ingredienser, alltid med snabb leverans.  

Vad söker du? Se sortimentet på Pongmarket.se

Pong Market är inte bara en livsmedelsbutik online det är en upplevelse för både den nyfikna nybörjaren och erfarna kocken i köket. Plattformen är utformad för att göra det enkelt och bekvämt för dig att hitta och beställa det bästa av asiatiska livsmedel och ingredienser och leverera dessa till dig, oavsett om du bor i Stockholm, Uppsala eller någon annanstans i Sverige. 

Hur vill du få varorna levererade? Välj här  

Högsta standard för smak och kvalitet 
Oavsett om du söker enstaka ingredienser eller högkvalitativa asiatiska varor hittar du dem i det stora sortimentet. Michael Zhan, grundare av Pong, konstaterar att det ska vara enkelt och roligt att upptäcka det asiatiska köket och att det är möjligt att välja mellan basvaror och färdiga rätter. Samtliga produkter är noggrant utvalda för att uppfylla de högsta standarderna för smak och kvalitet. 
 
– Färska grönsaker, exotiska kryddor, ris, nudlar och såser är vanligt förekommande ingredienser i det asiatiska köket, och hos oss hittar du även ett brett urval av specialvaror som är svåra att hitta på andra ställen i Sverige. Dessutom går vi regelbundet ut med rabatter och erbjudanden för att sänka tröskeln till att hitta nya smakfavoriter, säger han.
 
Stort fokus på veganskt 
Han berättar att efterfrågan på veganska varor växer, därför utökar Pong Market ständigt sitt sortiment med bland annat olika typer av tofu, vegansk tonfisk, veganska räkor och olika såser. 
– Vi är väldigt måna om att sortimentet ska följa med i svängande trender och att våra besökare alltid ska hitta vad de söker hos oss, avslutar han.



Rispapper-snacks:

Ingredienser

1. Rispapper
2. Hoisin sås (the brown one)
3. Sriracha chilisås (the orange one)
4. Rostad schalottenlök
5. Sesamfrön
6. Chilipulver
7. Gräslök

Sushi Cake

Ingredienser

1. Avokado
2. Lax
3. Sriracha mayo
4. Sesam chiliolja
5. Sushiris
6. Sesamfrön
7. Gräslök
8. Sriracha chilisås
9. Friterad rispapper

Victor Christophe

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *