Pong Henriksdal: En asiatisk oas vid Hammarby Sjö

Vid Jan Inghes Torg 42, intill pittoreska Hammarby sjö, hittar du Pong Henriksdal – en restaurang som bjuder på en smakrik resa genom Asien. Här kan du njuta av allt från en populär lunchbuffé på vardagar till en lyxig kvälls- och helgbuffé. Dessutom erbjuds en à la carte-meny som serveras vid bordet. 

Pong Henriksdal är känt för sin uppskattade asiatiska lunchbuffé, som lockar både arbetande i området och matälskare från hela Stockholm. Under vardagar dukas en rad rätter upp som tar dig genom det asiatiska kökets mångfald. Från smakfulla thailändska curryrätter till krispig kinesisk kyckling och färsk japansk sushi, finns det något för alla smaker. För de som söker vegetariska eller veganska alternativ erbjuder buffén även ett brett utbud av grönsaksbaserade rätter som tillfredsställer alla preferenser. 

– Vi har många återkommande gäster som uppskattar både variationen och kvaliteten på vår lunchbuffé, säger Michael Zhan, grundare av Pong-kedjan. Det är en plats där man kan njuta av en snabb och njutbar lunch mitt i veckan. 

Här hittar du öppettiderna för Pong Henriksdal 

Lyxiga kvällar och helger
När solen går ner och helgen närmar sig, förvandlas Pong Henriksdal till en plats för avkoppling och fest. Kvälls- och helgbuffén erbjuder ett ännu bredare utbud av asiatiska delikatesser, vilket gör det till en idealisk destination för både familjer och vänner som vill fira eller bara njuta av en härlig måltid tillsammans. 

För de som önskar en mer personlig matupplevelse finns även en à la carte-meny tillgänglig. Här kan gästerna välja bland ett urval av rätter som noggrant tillagas av erfarna kockar, vilket säkerställer att varje måltid är en kulinarisk upplevelse. Oavsett om du vill prova en autentisk vietnamesisk pho, en koreansk bibimbap eller en delikat indonesisk nasi goreng, hittar du något som frestar smaklökarna. 

– Vårt mål är att skapa en plats där alla kan känna sig välkomna och njuta av god mat i en trevlig atmosfär, säger Michael Zhan och fortsätter:

– Vi strävar efter att erbjuda något för alla smaker och preferenser.  

Upptäck Pong Henriksdal idag 

En plats för gemenskap
Pong Henriksdal är mer än bara en restaurang; det är en mötesplats där människor kan samlas och dela minnesvärda stunder. Den vackra utsikten över Hammarby sjö ger en extra dimension till din matupplevelse, oavsett om du äter inomhus eller på den trevliga uteserveringen under sommarmånaderna. 

Restaurangen erbjuder också takeaway-alternativ för de som föredrar att njuta av sin asiatiska favoritmat hemma. Kockarna på Pong Henriksdal använder alltid färska och högkvalitativa råvaror för att säkerställa att varje rätt levererar samma höga standard, oavsett om den serveras på plats eller tas med hem. 

– Vi vill att Pong Henriksdal ska vara en plats där folk känner sig hemma, säger Michael Zhan och avslutar:

– Vår ambition är att skapa en trivsam miljö där alla kan njuta av fantastiska smaker och trevligt sällskap. 

Let's Pong - our story
Pong betyder ”träff” eller ”att träffas” på kinesiska. Vi öppnade vår första restaurang på Klara Tvärgränd i Stockholm 2004 och vår idé var då – precis som nu – att våra restauranger ska vara en träffpunkt för familj och vänner där man kan äta god asiatisk mat med goda, högkvalitativa råvaror.

I dag har vi gjort det enklare för dig att "Ponga" tillsammans med goda vänner. Nu finns vi på fler än 20 platser i Sverige.

Läs mer om Pong här

PONG Henriksdal
Adress: Jan Inghes Torg 42120 71 Stockholm

Telefon:08-40029888

info@ponghenriksdal.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *