En ny kulinarisk upplevelse kommer till Pong Uppsala: Hot Pot Buffé

Pong Uppsala är redan uppskattat för sin mångsidiga asiatiska meny, och nu introduceras det populära Hot Pot-konceptet som en del av den stora buffén. Restaurangen, som ligger bekvämt nära centralstationen, blir en av de första i staden att erbjuda denna interaktiva matupplevelse som nu ingår i priset.

Hot Pot, eller "huǒguō" som det heter på kinesiska, är en traditionell kinesisk rätt med djupa historiska rötter. På Pong Uppsala kommer gästerna att kunna njuta av denna sociala och engagerande måltid, där en smakrik buljong placeras mitt på bordet och alla kan tillaga sina egna ingredienser. Michael Zhan, grundare av Pong-kedjan, förklarar:

– Hot Pot är mer än bara mat. Det är en upplevelse som förenar människor och skapar minnen. Vi är glada att kunna erbjuda denna traditionella kinesiska rätt till Uppsalaborna som en del av vår buffé.

Upptäck Hot-Pote i Pong Uppsala redan idag!

Anpassad upplevelse och mångsidighet
Pong Uppsala strävar efter att erbjuda en anpassad och lyxig upplevelse. Med ett brett urval av buljonger, såser och färska råvaror kan gästerna skapa sin egen unika måltid. Från milda och kylande buljonger till heta och kryddiga varianter finns det något för alla smaklökar. Restaurangen har även investerat i specialdesignade bord med integrerade grytor och effektiv ventilation, vilket säkerställer en bekväm och rökfri miljö.

Boka bord på Pong Uppsala här

En plats för alla tillfällen
Utöver Hot Pot Buffé, fortsätter Pong Uppsala att erbjuda sin populära lunchbuffé, à la carte-meny och cateringalternativ. Restaurangen är perfekt för allt från familjemiddagar och födelsedagsfiranden till affärsmöten och festliga tillställningar. Michael Zhan avslutar:

– Vi vill att Pong Uppsala ska vara en naturlig samlingspunkt för alla. Med introduktionen av Hot Pot Buffé hoppas vi kunna erbjuda ännu fler möjligheter för våra gäster att njuta av god mat och skapa oförglömliga stunder tillsammans.

Besök Pong Uppsala och upplev Hot Pot-fenomenet själv. Boka ditt bord idag och bli en del av denna kulinariska resa.

Let's Pong - our story
Pong betyder ”träff” eller ”att träffas” på kinesiska. Vi öppnade vår första restaurang på Klara Tvärgränd i Stockholm 2004 och vår idé var då – precis som nu – att våra restauranger ska vara en träffpunkt för familj och vänner där man kan äta god asiatisk mat med goda, högkvalitativa råvaror.

I dag har vi gjort det enklare för dig att "Ponga" tillsammans med goda vänner. Nu finns vi på fler än 20 platser i Sverige.

Läs mer om Pong här

PONG Uppsala

Adress: Storgatan 27
753 31 Uppsala

Telefon:018-102828

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *